Нужни продукти                        
                        
                                
                                 250 г. кашкавал
                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 2 яйца
                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 3 с.л. брашно
                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 брашно 
                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 олио                                
                            
                                                                            Стъпки
                        Настъргваме кашкавала, добавяме яйцата и брашното, разбъркваме. С лъжица взимаме от сместа и пускаме в горещото олио, пържим от двете страни до златисто.
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти
                         
                            
                            
 
                         
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
             
                         
                         
                        
Ако се добави към сместа копър и да се овалят в галета става супер