Разрежете пилешките гърди като пеперуда на две и ги поначукайте леко.
Намажете вътрешната страна на пилешките гърди с хряна.
Нарежете тънки резени от ябълката и ги наредете отгоре на хряна.
Посипете със стафиди отгоре на ябълката.
Загърнете гърдите като се затваря мида, укрепете с клечка за зъби ако е необходимо.
Загрейте олиото /или зехтин, краве масло/ в дълбок тиган.
Положете филетата в тигана и ги наръсете с индийското орехче.
Когато долната страна на филетата побелее, обърнете ги на другата страна и подредете замразените зеленчуци около тях.
Посипете зеленчуците с малко индийско орехче и разбъркайте леко с месото.
Затворете тигана с капак и задушавайте всички съставки за 5 минути.
Разбъркайте сметаната и добавете я в тигана, добавете малко соев сос.
Оставете така за още 3 минути.
Обърнете гърдите за последно за още 3 минути.