Пилешко в гювеч
Нужни продукти
500 гр пилешко филе
4-5 картофа
около 300-400 гр. гъби
2 глави лук
200 гр. топено сирене
олио
черен пипер
сол
Нужно Време
подготовка
15
минути
готвене
90
минути
общо
105
минути
Стъпки
Филето се нарязва на средно големи парчета, картофите, лука, гъбите и топеното сирене - на кръгчета. Подреждат се ред картофи, после лук, гъбите, след това месото и топеното сирене отгоре. Ако ви останат продукти се повтаря отново. Сол и черен пипер на вкус се добавят накрая, заедно с малко олио и половин чаша вода. Приготвя се за 90 минути във фурна на 220 градуса.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти