Интервалното време трябва да се спазва, да се прочете внимателно и тогава да се започва да се прави. Успех!
В голям съд слагаме топлата вода, маята, солта и захарта разтваряме ги добре.
Угасяме содата в киселото мляко и прибавяме към маята, слагаме разтопения маргарин и 2 яйца и започваме да бъркаме до получаваме на гладка смес започваме да слагаме брашното.
Замесваме средно меко тесто разделяме го на 4 топки.
Разточваме 1 топка с голимината на тавата в която ще печем, намазваме с маргарин слагаме от натрошеното сирене разточваме 2-рата топка и слагаме върху първия лист, мажем и пак сирене слагаме и 3-тото топче, отново същия начин мазане и сирене.
След това с нож режем от вътре на вън всеки триъгълник и в средата правим дупка с ножа, и от там завъртаме върха на всяко парче и слагаме към ръба на тавата.
По средата остава дупка в нея поставяме 4-тото топче и оставяме да втаса. Всички парчета се залепват едно за друго.
Когато удвоят обема си, разбиваме жълтъка и намазваме. След това поръсваме със сусам и печем на 180C градуса в предварително загрята фурна.