Нужни продукти                        
                        
                                
                                3 скумрии                                
                            
                                                                                                            
                                
                                4-5 гл. лук                                
                            
                                                                                                            
                                
                                250 гр. бяло сухо вино                                
                            
                                                                                                            
                                
                                сол                                
                            
                                                                                                            
                                
                                къри                                
                            
                                                                                                            
                                
                                пикантина                                
                            
                                                                                                            
                                
                                черен пипер                                
                            
                                                                                                            
                                
                                олио                                
                            
                                                                            Нужно Време
                            
                                    подготовка
                                    
                                                                        15
                                    минути
                                
                            
                                    готвене
                                    
                                                                        30
                                    минути
                                
                            
                                    общо
                                    
                                                                        45
                                    минути
                                
                            Стъпки
                        Рибата се почиства всяко парче се реже на две, слагат се подправките. Лука се реже на колелца задушава се за малко с олио. След това се нарежда в тавата. Рибата се нарежда, от горе лука, полива се с виното и се слага в загрята фурна 180 градуса, пече се до омекване на рибата.
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти
                         
                            
                            
 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
             
                        