Ако искате супата да е по гъстичка, може да сложите след като заври 1 к.ч. ориз, или 2-3 шепи фиде, или да направите застройка, като разбъркате 1 с.л. брашно с 1 с.л. кисело мляко и 1 яйце и я добавите преди да свалите от огъня.
Нарязваме телешкото на кубчета и го задушаваме в малко олио и вода.
Като се изпари водата, добавяме нарязаните на ситно лук, моркови, чесън и целина.
Задушаваме няколко минути и добавяме нарязаните на филийки гъби, объркваме, посоляваме и запържваме за 2-3 мин.
Заливаме с 1 1/2 л. вода и оставяме да ври на тих огън, под капак, до омекване на месото.
Преди да свалите от огъня, добавете маслото и нарязания на ситно магданоз.