Месото се нарязва на 4 порции. Всяко парче се начуква на тънко. Поръсват се с черен пипер и сол на вкус.
Панира се с настъргания кашкавал и се притиска за да залепне, след това се овалва с брашно и след това в разбито яйце.
Пържи се в масло и олио, като се зачерви, трябва да е готов. Поставя се върху хартия да се отцеди от мазнината и се сервира.
Месото се нарязва на 4 порции. Всяко парче се начуква на тънко. Поръсват се с черен пипер и сол на вкус.
Панира се с настъргания кашкавал и се притиска за да залепне, след това се овалва с брашно и след това в разбито яйце.
Пържи се в масло и олио, като се зачерви, трябва да е готов. Поставя се върху хартия да се отцеди от мазнината и се сервира.