Нужни продукти
560 гр. агнешко месо
880 гр. пресен лук
80 гр. масло
80 гр. червени домати
20 гр. брашно
магданоз
сол
1 с.л .червен пипер
черен пипер
олио
Нужно Време
подготовка 90 минути
готвене 60 минути
общо 150 минути
Стъпки

Месото, нарязано на парчета, се пържи. В същото масло се, прибавят брашното разбърква се и се добавя червеният пипер, залива се с хладка вода и се връща месото обратно, ръси се със сол. Ври на тих огън до поомекване.
Лукът се нарязва на парчета от 3-4 см., задушава в малко масло, добавя се към месото и се прибавят червените домати, нарязани на кръгове и черният пипер.
Ястието ври на тих огън до омекване на мосото. Опитва се на сол. При поднасяне се поръсва с магданоз.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти