Как да проверим зрелостта на авокадото Проверете под стъблото (махнете го и вижте). Ако е ярко зелено, авокадото е готово за консумация. Жълт цвят означава…
Тези трикове са толкова често използвани, че е напълно задължително да ги знае всеки, които обича да готви. Те ще ти помогнат да си по-ефикасен в готвенето…
Някой плодове и зеленчуци нямат нужда от много миене, но като цяло винаги е добре да измиваме под течаща вода, но не и вряла, защото това ще убие някои…
Издърпайте дръжчицата и проверете какъв е цветът отдолу. Жълто или зелено - перфектно узряло. Кафяво - презряло. Ако имате трудност при откъсването на…
Използвам терминът "златно яйце", защото с този трик то наистина става жълто и прилича на златно. Както ще видите във видеото е необходимо да разклатите…