ЗА
рецептата
Агнешкото месо е крехко и не му е нужно много време за печене.
Нужни продукти
4 бр. агнешки котлети
1 ч.л. лимонов сок
1 к.л. настъргана лимонова кора
черен пипер на вкус
сол
1 с.л. олио
Нужно Време
подготовка
10
минути
готвене
10
минути
общо
20
минути
Стъпки
Котлетите се наръсват с лимоновия сок, черния пипер и се намазват с олиото, размесено с лимоновата кора.
Пекат се веднага, на скара или на оребрен тиган, когато са готови, се поръсват със сол, завиват се с фолио или се оставят под капак, 2-3 мин.
Сервират се със зелена салата с варени яйца и маслини.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти