Ирина Ангелова
ЗА рецептата

Агнешкото месо е крехко и не му е нужно много време за печене.

Нужни продукти
4 бр. агнешки котлети
1 ч.л. лимонов сок
1 к.л. настъргана лимонова кора
черен пипер на вкус
сол
1 с.л. олио
Нужно Време
подготовка 10 минути
готвене 10 минути
общо 20 минути
Стъпки

Котлетите се наръсват с лимоновия сок, черния пипер и се намазват с олиото, размесено с лимоновата кора.

Пекат се веднага, на скара или на оребрен тиган, когато са готови, се поръсват със сол, завиват се с фолио или се оставят под капак, 2-3 мин.

Сервират се със зелена салата с варени яйца и маслини.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти