За въпроси пишете на cabba@abv.bg
Приготвянето е изключително лесно и бързо , а резултата е невероятен.
Първо нарязвате месото на хапки, изпържвате го, след като се изпържи, го слагате в една тенджера, в която предварително сте нарязали лука на дребно. Разбира се не е задължително главите лук да се 4, може и една, това си е лично предпочитание.
След като изпържите месото и сте го добавили към лука, сте почти на финалната права. Добавяте сол и черен пипер на вкус и слагате тенджерата да се позапържи, най - много 5 мин, не повече.
Даже ако питате мен и 5 са много 1-2 минутки. Следва кулминацията. Взимате капака на тенджерата и я захлупвате. Хващате я за двете дръжки , като с палеца притискате капака и започвате да я друсате или ако повече ви харесва да я тръскате нагоре - надолу.
Повторете това десетина пъти. С това приготвянето завършва. Надявам се да Ви е вкусно :)