ЗА
                                    рецептата                                
                                Малко осъвременен вариант.
                            Нужни продукти                        
                        
                                
                                Пакет готово царевично брашно за качамак                                
                            
                                                                                                            
                                
                                200 гр. сирене                                 
                            
                                                                                                            
                                
                                1/2 пакетче масло или 3- 4 лъжици маргарин /за готвене и пържене/                                
                            
                                                                                                            
                                
                                червен пипер                                
                            
                                                                            Нужно Време
                            
                                    подготовка
                                    
                                                                        30
                                    минути
                                
                            
                                    готвене
                                    
                                                                        15
                                    минути
                                
                            
                                    общо
                                    
                                                                        45
                                    минути
                                
                            Стъпки
                        Сварете качамака по указания начин. 
Натрошете сиренето. 
Червения пипер запържете в маргарина/ маслото/. 
Вземете купа и изсипете половината от качамачената смес, върху нея разхвърляйте половината количество сирене и залейте с половината от горещата мазнина. 
Върху нея изсипете останалата част от качамака и повторете процедурата със сиренето и мазнината. 
Така приготвеният качамак оставете да изстине и се стегне, след което е готов за консумиране.
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти
                         
                            
                            
 
                         
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
             
                         
                        
извинявамсе качамака се сервира топ6л а не студен