Нужни продукти
500 гр. пилешки гърди без кожа
200 гр. ориз
1 глава лук
2 моркова
2 пилешки бульона
олио/зехтин
магданоз
сол
Нужно Време
подготовка 10 минути
готвене 30 минути
общо 40 минути
Стъпки

Пилешките гърди се нарязват на малки парченца и се запържват в тенджерка с предварително нагрята мазнина около 10 мин., като постоянно се разбъркват. Долива се вода. Добавят се оризът, солта и нарязаните на дребно магданоз, моркови и лук,разбъркайте. Изчаква се да заври и котлона се намаля. Слагат се двата пилешки бульона. Супата се оставя на тих огън до пълно омекване на ориза.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти