Нужни продукти за пазаруване

2 плода авокадо
1 кофичка кисело мляко
2 твърдо сварени яйца
2 скилидки чесън
1 с.л. зехтин
сокът от половин лимон
сос табаско
черен пипер
сол
магданоз за гарниране
Нужно Време
подготовка 15 минути
готвене 30 минути
общо 45 минути

Стъпки

Авокадото и киселото мляко се пасират, докато се получи гладка консистенция.

Прибавят се лимонът, зехтинът, чесънът, сос табаско, пиперът и солта.

Супата се разсипва в купички и така се оставя в хладилника да се охлади.

След като я извадите, гарнирайте всяка порция с половин яйце и стрък магданоз.

сготвих

Mнения на кулинари

добави коментар

Подобни рецепти