Нужни продукти
1 кг телешко месо
2 с.л.олио
150 гр масло
250 гр гъби
500 гр домати
1 кг зелен фасул
черен пипер
сол
Нужно Време
подготовка 45 минути
готвене 45 минути
общо 90 минути
Стъпки

Нарязваме на порции месото, начукваме и наръсваме с черен пипер и го оставяме малко да престои. Пържим го в масло с малко олио, като постоянно го обръщаме.
Сваряваме почистения и измит фасул в подсолена вода до омекване, нарязваме гъбите на парченца и ги изпържваме в масло.
Попарваме доматите с вряла вода, обелваме и ги нарязваме на половинки, посоляваме поръсваме с черен пипер ,заливаме с малко масло и печем в силна фурна за малко.
Сервира се, като първо се слага зеления фасул, после месото, гъбите и най-отгоре доматите.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти