Нужни продукти
800 г. треска
3 гл. лук
3 домата
2 чушки
1 скилидка чесън
1 с.л. чили сос
зехтин
черен пипер
Нужно Време
подготовка
15
минути
готвене
15
минути
общо
30
минути
Стъпки
Попарваме доматите във вряла вода, обелваме и ги нарязваме на кубчета. Изпържваме ситно нарязания лук, добавяме нарязаните на кубчета чушки, счукания чесън, доматите и черния пипер. Разбъркваме и махаме от огъня. Нарязваме на порции рибата и я кипваме в малко подсолена вода. Изваждаме я и слагаме в тавичка, заливаме със зеленчуковата смес и малко от рибения бульон и печем 10- 15 мин. да изври водата.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти