Нужни продукти
1 кг агнешки ребра
1 к.л. черен пипер
2 к.л. червен пипер
1 к.л. мащерка
1/2 к.л. стрит розмарин
50 г масло
сол
Нужно Време
подготовка 15 минути
готвене 120 минути
общо 135 минути
Стъпки

Ребрата се нарязват на порции. Смесват се подправките и се натрива месото, намазва се с маслото поръсва се със сол и се поставя в тавичка, залива се с 1 ч.ч. хладка вода и се покрива с фолио. Пече се на умерена фурна около 2 часа, ако водата изври долейте още малко. Фолиото се маха и се запича още малко до зачервяване. Сервира се с задушени картофи или със зелена салата.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти