Това е едно много бързо и пикантно предложение, което носи на импровизация. Добър апетит!
Нарежете свинския дроб като за кебап, като отстраните жилите.
Мариновайте дроба в 1 с.л. мастика и половината соев сос поне за половин час, като разбърквате от време на време.
Обелете и нарежете зеленчуците: морковите на колелца, тиквичката на полумесеци и лука на пръстени. Оставете ги поотделно.
Загрейте олиото на силен огън, докато запуши.
Сипете дроба в средата на тигана и с лопатката го обърнете 2-3 пъти, докато побелее. Изтикайте дроба към стените на тигана.
В средата на тигана сложете морковите и ги гответе за половин минута. Объркайте сместа.
Изтикайте сместа настрани и в средата на тигана сложете лука и тиквичката за 1 минута. Объркайте с лопатката отдолу нагоре няколко пъти и смесете с дроба и морковите.
Нарежете на едро дръжките и листата на червеното цвекло и ги сложете в средата на тигана.
Добавете 1 с.л. семена от бял синап, 1 с.л. сусам и джинджифил на прах. Объркайте сместа за половин минута.
Сложете нарязаната чушка и гответе, докато омекне.
Накрая размесете всичко, махнете от котлона и подправете с останалия соев сос. Не солете допълнително, соевият сос е достатъчно солен.
Добър апетит!