Нужни продукти
500 гр. пилешки гърди без кожа
200 гр. ориз
1 глава лук
2 моркова
2 пилешки бульона
олио/зехтин
магданоз
сол
Нужно Време
подготовка 10 минути
готвене 30 минути
общо 40 минути
Стъпки

Пилешките гърди се нарязват на малки парченца и се запържват в тенджерка с предварително нагрята мазнина около 10 мин., като постоянно се разбъркват. Долива се вода. Добавят се оризът, солта и нарязаните на дребно магданоз, моркови и лук,разбъркайте. Изчаква се да заври и котлона се намаля. Слагат се двата пилешки бульона. Супата се оставя на тих огън до пълно омекване на ориза.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти
Още от този автор
Сезонни рецепти