Каймата се омесва с настъргания лук, натопената във вода и изстискана филия хляб, яйцето, черния пипер и чубрицата. Разстила се върху найлонов плик в правоъгълна форма.
Настъргва се половината кашкавал върху цялата кайма, в единия край нареждаме по дължина нарязаното на четвъртини яйце, нарязания на пръчици морков и кисела краставичка, завиваме на руло и внимателно прехвърляме в тавичка. Слагаме го в средата наръсваме с останалия кашкавал.
Отстрани слагаме нарязаните, като за пържене картофи, поръсваме ги с черен пипер поръсваме с олио и заливаме с бирата и 1 ч.ч. вода да покрие картофите и сол. Печем на умерена фурна до зачервяване на рулото и омекване на картофите.
Надиавам се да стане,сга е почвам
Бирата се слага накрая с водата на равни части.
В рецептата не пише нищо за бирата. Предполагам, трябва да се добави към сместа с каймата, прав ли съм?
вкусно
към сместа добавете царавица, грах и гъби,след което го измесете и го разтелете в тава.печете до готовност след което го покрийте с картофено пюре ,настъргайте и кашкавал и допечете до зачервяване.сервирайте със салата според сезона.приятен апетит
Много вкусно- все така ще си го правя :-). Поздравления за добрата рецепта.