Свинско месо с кисело зеле
нужно време
135 минутипорции
8трудност
- -сготвиха
2
Нужни продукти
1 кг. свинска плешка
1 голяма кисела зелка
олио
черен пипер
дафинов лист
червен пипер
Нужно Време
подготовка
15
минути
готвене
120
минути
общо
135
минути
Стъпки
Нарязваме месото на кубчета, нарязваме зелето на ивички слагаме в тенджера, добавяме 1 ч.ч. сок от зелето и 1 ч.ч. вода, олио, червен пипер, черен пипер, 1-2 дафинови листа, слагаме капака и варим на тих огън 1 - 2 ч., докато омекне зелето, ако водата не се е изпарила махнете капака още малко да поври. Може да го изсипете в тавичка и да го запечете.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти