Нужни продукти                        
                        
                                
                                 800 гр почистен заек                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 2 с.л. олио                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 80 гр сланина                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 2 с.л. доматен сос                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 1 гл. лук                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 1 ч.ч. бяло вино                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 1 морков                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 100 гр гъби                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 1 скилидка чесън                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 магданоз                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 черен пипер                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 сол                                 
                            
                                                                            Нужно Време
                            
                                    подготовка
                                    
                                                                        90
                                    минути
                                
                            
                                    готвене
                                    
                                                                        30
                                    минути
                                
                            
                                    общо
                                    
                                                                        120
                                    минути
                                
                            Стъпки
                        Нарязваме на ситно чесъна, лука и магданоза. Пържим в олио нарязаната на малки парченца сланина, нарязания на порции заек, чесъна, лука, добавяме виното, 1 к.ч. топла вода, сол, подправките и задушаваме на слаб огън около 1 час. Добавяме доматения сос и ситно нарязаните гъби и магданоза, разбъркваме и задушаваме още 30 мин..
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти
                         
                            
                            
 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
             
                        