ЗА
                                    рецептата                                
                                Може да ги поднесете с кисело мляко със счукан чесън и копър. Рецептата може да се направи и само със сирене или с кашкавал.
                            Нужни продукти                        
                        
                                
                                1 кг. тиквички                                
                            
                                                                                                            
                                
                                80 г сирене                                
                            
                                                                                                            
                                
                                80 г кашкавал                                
                            
                                                                                                            
                                
                                50 г масло                                
                            
                                                                                                            
                                
                                3 яйца                                
                            
                                                                                                            
                                
                                1 вр. магданоз                                
                            
                                                                                                            
                                
                                черен пипер                                
                            
                                                                                                            
                                
                                сол                                
                            
                                                                            Стъпки
                        Измийте и разрежете тиквичките на половина и ги запечете за 5 мин. във фурната леко да омекнат.
Издълбайте средната част, да станат като лодки.
Настържете сиренето и кашкавала и ги объркайте с яйцата, наситнения магданоз, нарязаната вътрешна част от тиквичките, черния пипер и сол на вкус.
Напълнете тиквичките с връх, подредете в тавичката намазана с масло и полейте с останалото.
Запечете до зачервяване.
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти