Нужни продукти
250 г. кайма
1/2 ч.ч ориз
1 гл. лук
1 к.ч. доматен сос
1 малък морков
8 средни чушки
червен пипер
олио
чубрица
черен пипер
сол
магданоз
Нужно Време
подготовка 30 минути
готвене 40 минути
общо 70 минути
Стъпки

Ситно нарязания лук и морков се задушават добавя се месото, бърка се, месото да стане на трошички, добавя се доматения сос, черния пипер, червения пипер, магданоза, чубрицата, ориза, солта.
Сваля се от огъня и се пълнят почистените от семките чушки. Всяка чушка набождаме с вилица в края и редим в тава. Заливаме с 2 ч.ч. вода. Печем около 40 мин. на тих огън.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
14.04.2013 г. 00:28 Полезен 4

По желание може да сложите и повече кайма, може да се сложи и доматен сос.

Ирина Ангелова
Ирина Ангелова коментира
18.01.2013 г. 18:14 Полезен 7

ч00гр. кайма и 2-3 супени лъжици доматено пюре е по-добре

jenipuh
jenipuh коментира
Подобни рецепти