Нужни продукти
12 големи гъби
100 г. шунка
1 сварен картоф
2 яйца
1 ч.ч. заквасена сметана
50 г. масло
12 филийки тостерен хляб
магданоз
сол
Нужно Време
подготовка 20 минути
готвене 30 минути
общо 50 минути
Стъпки

Нарязваме на ситно гъбените пънчета и ги задушаваме в маслото с малко от магданоза и солта, до омекване. Прибавяме нарязаната шунка, настъргания на ситно ренде картоф, яйцата, 3 с.л. от сметаната сол и разбъркваме. Пълним гъбите с приготвената смес, оформяме във вид на конуси и ги поставяме намазана с масло тавичка върху филиика хляб. Печем 30 мин. като от време на време поливаме със останалата сметана.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти
Още от този автор
Сезонни рецепти