ЗА
                                    рецептата                                
                                Ако зелето е още твърдо, след 1 час долейте още малко топла вода и допечете.
                            Нужни продукти                        
                        
                                
                                6 свински вратни пържоли                                
                            
                                                                                                            
                                
                                1 кисела зелка                                
                            
                                                                                                            
                                
                                черен пипер                                
                            
                                                                                                            
                                
                                кимион                                
                            
                                                                                                            
                                
                                червен пипер                                
                            
                                                                                                            
                                
                                олио                                
                            
                                                                            Нужно Време
                            
                                    подготовка
                                    
                                                                        10
                                    минути
                                
                            
                                    готвене
                                    
                                                                        60
                                    минути
                                
                            
                                    общо
                                    
                                                                        70
                                    минути
                                
                            Стъпки
                        Пържолките се наръсват с черен пипер, червен пипер, малко комион и олио. Хубаво ги намазваме.
Не ги солим, защото зелето е солено, ако много е солено, може да измиете зелката с малко вода (по -желание).
Увиват се в листата от киселата зелка, по възможност на всяка пържолка да има еднакво зеле, като оставите по-лошите за най-отгоре, защото те могат да загорят и да ги махнете след печенето.
Нареждат се в тава, поливат се с 300 мл. вода и малко олио.
Печете на умерена фурна около 1 час, докато остане съвсем малко от течността.
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти