Нужни продукти                        
                        
                                
                                 1/2 заек от задната част                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 250 гр масло                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 2 1/2 ч.ч. ром                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 2 с.л. горчица                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 черен пипер                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 сол                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 2 кг печени белени червени чушки                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 сос:                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 2 кофички сметана                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 2 с.л. майонеза                                
                            
                                                                            Нужно Време
                            
                                    подготовка
                                    
                                                                        30
                                    минути
                                
                            
                                    готвене
                                    
                                                                        105
                                    минути
                                
                            
                                    общо
                                    
                                                                        135
                                    минути
                                
                            Стъпки
                         Месото се разполовява слага се в тавичка и се полива с рома, намазва с горчицата и се поръсва с черния пипер, залива се с горещото масло и се добавя 1 ч.ч вода. 
Запечатва се с фолио и се слага на умерена фурна около 1 ч и 30 мин., маха се фолиото и се пече още около 30 мин., като постоянно се полива със соса, чушките се нареждат около месото и всичко се залива със соса от сметаната с майонезата, пече се още 15 мин..
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти