 
                            
                            
                        
                            Нужни продукти                        
                        
                                
                                4 парчета филе от риба                                
                            
                                                                                                            
                                
                                400 гр. прясно мляко                                
                            
                                                                                                            
                                
                                100 гр. масло                                
                            
                                                                                                            
                                
                                30 гр. брашно                                
                            
                                                                                                            
                                
                                200 гр. сирене                                
                            
                                                                                                            
                                
                                1 ч.л. горчица                                
                            
                                                                                                            
                                
                                2 с.л. галета                                
                            
                                                                                                            
                                
                                черен пипер                                
                            
                                                                                                            
                                
                                сол                                
                            
                                                                            Нужно Време
                            
                                    подготовка
                                    
                                                                        30
                                    минути
                                
                            
                                    готвене
                                    
                                                                        20
                                    минути
                                
                            
                                    общо
                                    
                                                                        50
                                    минути
                                
                            Стъпки
                        Посоляваме и поръсваме филето и ги поставяме във врящото мляко, варим го около 10 мин., на много тих огън и го изваждаме.
Запържваме брашното в 50 гр. масло за малко, разреждаме с млякото и бъркаме докато се получи гладък сос, добавяме сол на вкус, черен пипер, горчицата и 150 гр. настъргано сирене.
Поставяме в тавичка рибното филе и заливаме със соса, поръсваме с останалото настъргано сирене.
Печем на умерена фурна около 15 мин.
Поръсваме с галета и парченца масло и печем още 5 мин.
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти
                        Полезни статии
    
    

 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                 
             
             
                        