Наденички на фурна
Гъбите и доматите се нарязват на дребно, посоляват се и се задушават в смес от маслото и олиото.
От настъргания кашкавал, брашното, нарязания на ситно магданоз, млякото и разбитите яйца се приготвя смес, която се разбърква добре и се изсипва върху задушените и омекнали продукти.
Върху сместа се подреждат наденичките, оформя по следния начин: всяка наденичка се разцепва по дължина на две парчета, които след това се прорязват леко напречно на 3-4 места и във всеки прорез се вкарва по малко парченце кашкавал и топено сирене.
Запича се на умерена фурна до зачервяване.
Тези гъби...защо ги няма в продуктите? Колко трябва да сложи човек от тях и какви?
6те ги изпробвам о6те утре тези вкусни наденички!благодаря за резептата