Пълнени котлети
Котлетите се разцепват от срещуположната на реброто, страна във форма на торбичка и се поръсват с черен пипер и сол. В 2/3 от маслото се задушават нарязания на дребно лук, моркови и гъби. След като омекнат напълно и изстинат, към тях се прибавят нарязаните на дребно обелени чушки, кашкавалът и вареното яйце. На получената смес се добавя суровото яйце, черния пипер и солта, разбърква се и се пълнят котлетите, зашиват се или се пробождат с шишче.
Овалват се в брашно и се запържват леко, след това се слагат в намазана с мазнина тавичка и се пекат на умерена фурна около 45 мин., като често се обръщат.
Кускуса се сварява в 1 л подсолена вода, отцежда се, залива се с разтопено масло и се разпределя на порции. Върху кускуса се поставят изпечените котлети, след което порциите се украсяват с домати, оформени на розички,краставички на спирала и сурови чушки на колелца.