Месото се измива и подсушава, нарязва се на пръчици.
Поръсваме ги със сол и черен пипер и овалваме в брашното.
Пържим до порозовяване в маслото с малко олио.
Изваждаме го и добавяме нарязания на ситно лук, запържваме за кратко и добавяме нарязаните на дребно гъби.
Задушаваме за малко и добавяме виното, като заври добавяме сметаната, черен пипер, кимиона, сол на вкус и изсипваме месото със соса.
Оставяме на много слаб огън, за да не заври.
Сваряваме картофите с обелките.
Обелваме и ги настъргваме на едро, посоляваме и поръсваме с малко черен пипер.
Разделяме на 4 части и се оформят тънки питки, пържат се в тиган с незалепващо покритие в маслото с малко олио.
Сервира се, като върху всяка картофена питка се слага месо и сос.