Свинско месо със зеленчуци
Свинското месо се реже на кубчета и се пържи в малко олио до зачервяване. Изважда се и на негово място се слага нарязаният лук, бърка се малко и се добавят нарязаните зелен фасул, чушки, морков, син домат и грах, като поомекнат се добавят настърганите домати, бърка се от време на време(зеленчуците може да са от консерви или замразени). Като се посгъсти, сместа се изсипва в тава или гювеч заедно с месото и картофите нарязани на кубчета, добавя се черния пипер, червения пипер, солта, магданоза и 1 ч.ч. вода или повече, ако обичате повече сос. Пече се 1 час на 200 градуса.
хаха, ТЕ КАРТОФИТЕ СА ГИ СЛОЖИЛИ САМО ЗАРАДИ ИМЕТО
всичко хубаво ама картофите какво да ги правим 500гр ще си ги държим за другия път.внимаваите като пишете
каде видяхте картофи wе???