Нужни продукти
1 кг. телешко месо
500 гр. дюли
2-3 глави лук
3 с.л. масло
1 с.л. захар
сол
1 лъжица брашно
червен пипер
Нужно Време
подготовка 60 минути
готвене 60 минути
общо 120 минути
Стъпки

Месото го варите с малко сол до омекване. После го нарязвате на порции и пържите до зачервяване. Изваждате изпърженото месо и в мазнината запържвате лука, прибавяте брашното и червеният пипер и заливате с месния бульон.
В този сос пускате нарязаното на порции месо и обелените и нарязаните на парчета дюли. Ястието ври на тих огън. Опитвате на сол и захар и оставяте да ври, докато остане на мазнина. Поднася се топло.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти